Bu Blogda Ara

14 Eylül 2015 Pazartesi

Maybelline mny farlar,göz kalemleri,dudak parlatıcıları,dudak kremi

Çok güzel renk veriyorlar. Tek sürüşte kendi rengini aynen veriyorlar. Içinde simler var ama simleri çok parlamıyor hafif parlıyor. Renkleri gözünüzde iyi harmanladığınız zaman doğal duruyor. Tozutma yapmıyor. En üstteki iki pembe renk eğer ışıltılı allık seviyorsanız allık olarakta kullanılabilir. Ben ışıltılı allıkları çok sevdiğim için denedim ve ışıl ışıl değilde hafif parıltılı durdu. 
Tende duruşları;
Göz kalemlerinin yapısı yumuşak ve kremsi sürerken kayıyor. Tek sürüşte aynı rengini veriyor.  kalıcılığı göz dışında çok iyi ama göz içinde nasıl bilemem gözümün içinde kullanmadığım için. 
Tende duruşları;
Tüp lip glosslar: çok güzel şeker gibi kokusu var. Parlaklık daha ön planda. Rengini parlak olarak hafif şekilde veriyor ve içinde simlerde var. 
Tende duruşları;
Fırçalı lip glosslar: renk verme Oranı tüp olana göre daha yüksek. 
Tende duruşları;
Dudak kremi:değişik bir kokusu var ne kötü ne güzel. Dudağa sadece parlaklık veriyor. 
Tende duruşu;

5 Eylül 2015 Cumartesi

Modelsprefer professıonal mıneral farlar ıce gueen ve Rocker chic

 Farların üzerine yapıştırdıkları bütün kağıtları (yani koruma bandı fiyat küpürü) hiç ama hiç sevmiyorum ya ürünün üzerinde leke bırakıyor yada bu farın dışında olduğu gibi markasını söküp götürüyor. Güzel bir görüntümü bu şimdi. Hiç ama hiç hoş değil. Neyse farlara gelince
Ice gueen
Açık renkli tarafı çok açık mint yeşili parlıyor. İçinde o renkten ışıltılar var.içindeki ışıltıları hologramlı parlak bir görüntü vermiş fara.Parlaklığından dolayı aydınlatıcı olarak ta kullanılabilir far olarakta. Koyu tarafı ise koyu gri ama içinde koyu jean renginde ışıltıları var. İçindeki o ışıltılar daha ağır bastığı için ışıltıların renginde görünüyor farın rengi. 
Rocker chic
Bu farın bakır renkli tarafı çok iyi renk veriyor. Renginden çok ışıltılardan oluştuğu için yüzde yüz parlak görüntüsü var. Allık,bronzer,bakır rengi far olarak ta kullanılabilir. Mor kısmı ise hiç iyi değil farın bu kısmıda mor renkli simlerden oluşuyor fakat hiç renk ve sim hiçbirşey vermiyor. Böyle çok ama çok hafif sim veriyor. Farı teninize sürdüğünüzde toz toz oluyor. Çok tozutuyor ve hiç renk vermiyor. Farı sürüncede tek yerde topak olarak kalıyor dağılmıyor. Bir farın içinde bir kısmının çok iyi çok güzel olup diğer kısmının ise bir o kadar kötü olması çok şaşırtıcı.
Tende duruşları;

4 Eylül 2015 Cuma

Rimmel london lasting finish kate moss rujlar(lipstick) 111 Kiss of life. 107 numaralar

Lastıng fınısh by kate lıpstıck
Kırmızı Kapaklı olan rujlar matte olanlar. Dudağa sürüldükten sonra mat duruyorlar. Dudağı kurutma yapmıyor. Dudakta uzun süre durunca dudağı kurutup kabuk kabuk yapıp ruju çıkarırkende dudağı soymuyor. Renklerini tek sürüşte çok iyi veriyorlar. Yapısı kremsi sürümü güzel ruju sürerken ruj dudakta kayıyor. 
111 kıss of lıfe , 107 
Kırmızı kapaklı olan 111 numarada rujun isimide yazıyor. Bu ruj çok ama çok az turuncu daha çok kırmızı alt tonlu olan tam bir bayrak kırmızısı yapısı daha kremsi daha likit görünümlü. Bu iki rujun kokusu ise Apokalips le aynı. Ferah bir karpuz kokusu gibi kalıcılığı ise çok kalıcı. 
107 çok ama çok beğendiğim. Diğer kırmızı olana göre daha mat yapıda. Günlük kullanıma uygun bir bordo renkli ruj. Çok kalıcı bir şey yemediğiniz sürece uzun süre dudağınızda kalıyor. 
Tende duruşu;