Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Essence bloom me up! serisi

Çift taraflı göz kalemi(duo eyepencil);01 bloomylıcıous
Farlar(eyeshadow);01 bloomylıcıous
                               02 rose it up
Stik allık(stick blush);02 bloomıng tender
Rujlar(lipstick);01 rose it up 
                       02 chaısıng Lacy 
Rujlar o kadar güzel kokuyor ki insanın yiyesi geliyor. 02 numara olanı yüzde yüz jelibon kokusu. Dudağa sürüldüğünde renk veriyor rengini verirkende mat şekilde aşırı renk değilde çok yağlı kremsi şekilde hafif renk veriyor. 01 ise tatlı sakız kokusu. Dudağa sürüldüğünde renk vermiyor sadece dudağa şeffaf şekilde 
parlaklık veriyor. Lipgloss gibi ama çok hafif. 
Allık tek sürüşte rengini aynen krem kıvamında veriyor. Az sürüp dağıtmak daha iyi. Yapısı çok ama çok kremsi verdiği sonuçta aynı. Kokusunu beğenmedim. Kozmetik kokusu gibi kokusu var. İnsanı rahatsız etmiyor ama diğer ürünleri çok güzel kokarken bu ürünün böyle kokması olmamış. 
İkili göz kalemi inner rim ince uçlu ten rengi olan kısım. Göz içine sürmek için yapılmış. Ama bence dudağın üst kısmındaki V bölgesini ve aynı hizada paralel olarak dudağın alt tarafındaki dudak çizgisini dıştan belirginleştirmek için kullanmak için çok ideal. Far sürerkende bazı hataları düzeltmek içinde kullanılabilir. Bazı yerlerde (yüzün yumuşak olmayan kısımlarında)kapatıcı olarakta kullanılabilir. Yapısı kremsi tek sürüşte rengini tam olarak veriyor. Eyebrow lifter(Kaş Altını aydınlatmak demek) kalemin kalın uçlu olan tarafı. Kaş'ın alt kısmına veya üst kısmına sürülerek Kaş'ın daha kalkık yukarıda görünmesini sağlıyor. Nasıl oluyor derseniz aydınlatıcı yani. Kaş'ın altına kontür şeklinde sürüp yayarsanız (zaten rengi beyaz )Kaşın altı daha aydınlık daha yukarıda görünüyor. Beyaz göz kalemi olarak göz içine dışınada uygulanabilir. Göz pınarlarını aydınlatmak içinde kullanılabilir. 
Farların Üzerindeki desen çok hoşuma gittiği için sürmeye kıyamıyorum görüntüsü bozulmasın diye. En azından bir süre daha elime alıp bakarım galiba. Zaten nasıl bir ürün diye test ederken kenardan kenardan sürdüm ki görünümüne birşey olmasın diye. Farlar dışından göründüğü gibi renk veren bir far değil. Aslında far değilde aydınlatıcı. Çünkü ikisi de beyaz aydınlatıcı şeklinde beyaz renk veriyor. Ve görünümlerindeki gibi ne 01 numara bej rengini 02 numara pembe rengini vermiyor. 
Tende duruşu;
Sol baştan farlar,çift taraflı göz kalemi,allık,rujlar(sağ baştakiler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder